Blog 1

By in
2419

Hoewel onze B.V. al langer bestaat en wij ook al enige tijd bescheiden actief zijn, ontbrak er een social media item, een website. Vanaf vandaag is deze online, waar we beiden heel erg trots op zijn.

De naam Marandia is niet zomaar tot stand gekomen, het is een samenvoeging van ons beiden, en geeft de kracht weer van onze persoonlijkheden. MARijke, ANDre, Interim en Advies, dat is wat wij doen. Wij adviseren bedrijven met probleemstellingen op verschillende gebieden van finance, organisatie, processen, ICT projecten of Personeel en -salariszaken. In de breedste zin des woords. Dit kan op projectmatige wijze, maar ook als interim opdracht.

Qua werkervaring hebben we beiden een jarenlange ervaring in verschillende bedrijfstakken van non-profit tot profit, binnen kleine organisaties tot organisaties met meer dan 20.000 medewerkers. Wij vullen elkaar aan op verschillende disciplines. Marijke is een zeer ervaren generalist op finance en salaris/HR gebied. Zij is sterk in het maken van analyses, organisatie verandering, coaching, financiën en salarisadministratie in alle facetten. Andre is een zeer ervaren CFO. Zijn competenties liggen op financiën, verzekeringen, DD trajecten, bankfinancieringen, organisatie verandering en coaching.

We schakelen beiden gemakkelijk van strategie tot operationele uitvoering, met directies en medewerkers “op de werkvloer”. We zijn resultaat gedreven, en zijn pas tevreden als u dat bent.

We zijn beschikbaar voor (interim) opdrachten op het gebied van business- financial- of project control, (financiële) bedrijfsvoering, salarisverwerking/HR, business analyse, organisatie verandering en teammanagement

Wij hebben beiden een rijke ervaring, een gezonde dosis doorzettingsvermogen en zijn overtuigd dat wij voor u een waardevolle bijdrage kunnen leveren. Ons uitgangspunt hierbij is Value for Money!

Tot binnenkort!

54321
(0 votes. Average 0 of 5)